Kirsten Muus

Supervision · individuel eller gruppesupervision

Om Kirsten Muus

Professionel baggrund

Kirsten Muus

Jeg er oprindelig uddannet socialrådgiver, og jeg har senere suppleret uddannelsen med en familieterapeutisk, systemisk videreuddannelse henholdsvis hos Peter Lang og Martin Little fra KCC i London og hos Gianfranco Cecchin og Luigi Boscolo i Milano. Fra midten af 90`erne har jeg deltaget i en række kurser i narrativ teori og metode hos bl.a. M. White, D. Epston, G. Fredman, M. Carey. Siden 1982 har jeg arbejdet med familie-, par- og individuelle samtaler, undervist i systemiske og narrative teorier og superviseret professionelle inden for det sociale og socialpsykiatriske område.

I årene 1992 - 1994 tog jeg en supervisoruddannelse hos David Campbell fra Tavistock Clinic i London.

Jeg er medlem af interesseorganisationen Dansk forening for systemisk terapi og konsultation (STOK), for hvem jeg i mange år har været kursusarrangør og kursusleder for internationalt anerkendte systemiske og narrative terapeuter.

Erhvervsreferencer

Jeg har arbejdet med behandlingsopgaver i ungdomspsykiatrien fra 1982 – 1990. I 1990 blev jeg ansat som stedfortræder på Poppelgården Familiecenter, hvor jeg senere blev leder; det var jeg fra 1995 til 2006.

Fra 2005 og til nedlæggelsen i 2007 har jeg været tilknyttet Københavns Overpræsidium som børnesagkyndig rådgiver.

Jeg har igennem mange år været henholdsvis underviser og beskikket censor ved diplomuddannelsen i familieterapi ved Metropol og været censor ved DISPUK`s familieterapiuddannelse.

Fra 2006 og frem til oktober 2017 har jeg arbejdet som selvstændig terapeut, supervisor og underviser.

Fra oktober 2017 tilbyder jeg ikke længere terapiforløb og undervisning; nu arbejder jeg udelukkende som supervisor.